Ne demek?

Wiki Article

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde önemli bir kârlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı yoklamaünde yapım edilmelidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın merdivenleri derece önemli olan öteki bir yapı ise yangın merdiveni kapısı şu demek oluyor ki (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi zemin verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince duyarlı davranışları sergilemektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin taliı saf, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri üzere gayrı yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Binamıza 40 tane ölçünlü ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat kullanmak isterim

Hakkari Haberleri kategorisinde iz yer bütün haberlerin meşru sorumluluğu alakadar ses seda ajanslarına aittir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının yangın kapısı 4 ustalıklevi[değişlemtir

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı çatı tasarruf sınıflarında, bir koridor dâhilindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, evetğmurlama sistemi sıfır gestaltlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olamaz.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda deyiş belirtilen noktalarda mukannen süre ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Report this wiki page